Timeline photos

Guilty Pleasures Food

En natuurlijk niet te vergeten onze friet en burgers

En natuurlijk niet te vergeten onze friet en burgers

En daar is ie dan de risotto Caprese, in zijn uiteindelijke vorm.<br />
Eerst voorzien van een laagje fijn paneermeel met pijnboompitten en daarna van een laagje Panko gedroogd met verse basilicum.<br />
Tenslotte gebakken in 100% plantaardige olie net lang genoeg om de mozarella vloeiend en de dunne korst goudbruin te maken.<br />
Dat alles voor €2,45.

En daar is ie dan de risotto Caprese, in zijn uiteindelijke vorm.
Eerst voorzien van een laagje fijn paneermeel met pijnboompitten en daarna van een laagje Panko gedroogd met verse basilicum.
Tenslotte gebakken in 100% plantaardige olie net lang genoeg om de mozarella vloeiend en de dunne korst goudbruin te maken.
Dat alles voor €2,45.

De Goulash kroket, het lelijke eendje van onze kroketten familie. Een beetje platter en ongelijkmatiger van vorm dan onze andere kroketten.<br />
Dat komt omdat van een lekkere goulashkroket de vulling zacht, bijna dik vloeibaar is en dat is natuurlijk lastiger in vorm houden, maar...lekkerrrrr.  <br />
Ons lelijk eendje is meer een hattyú. (Hongaars voor zwaan)

De Goulash kroket, het lelijke eendje van onze kroketten familie. Een beetje platter en ongelijkmatiger van vorm dan onze andere kroketten.
Dat komt omdat van een lekkere goulashkroket de vulling zacht, bijna dik vloeibaar is en dat is natuurlijk lastiger in vorm houden, maar...lekkerrrrr.
Ons lelijk eendje is meer een hattyú. (Hongaars voor zwaan)

Wij kijken uit naar morgen. De lente begint in ieder geval zonnig en lekker met onderstaande aanbieding.

Wij kijken uit naar morgen. De lente begint in ieder geval zonnig en lekker met onderstaande aanbieding.

We maken het je nog gemakkelijker !! <br />
nu bestellen op de bestelapp of via de webshop <a href="http://guiltypleasuresfood.nl/webshop.html" target="_blank">guiltypleasuresfood.nl/webshop.html</a>

We maken het je nog gemakkelijker !!
nu bestellen op de bestelapp of via de webshop guiltypleasuresfood.nl/webshop.html

Wij hebben er zelf van gesmuld, deze curryworst van Brandt & Levie worstmakers met gegrilde rode uien en onze zelfgemaakte curry vergezeld van een paar sneeën Franse Mik van bakker meelmuts . Jullie mogen vanaf woensdag.

Wij hebben er zelf van gesmuld, deze curryworst van Brandt & Levie worstmakers met gegrilde rode uien en onze zelfgemaakte curry vergezeld van een paar sneeën Franse Mik van bakker meelmuts . Jullie mogen vanaf woensdag.

Vanochtend werden wij  gebeld door de marechaussee.<br />
Zij hadden iemand staande gehouden die een potje bij zich had waarvan zij dachten dat het crystal meth was, maar waarvan de man in kwestie beweerde dat het, door Guilty Pleasures (what's in a name),  bij de friet verstrekt zout betrof. <br />
Of wij dat laatste konden bevestigen? <br />
<br />
Zoals onze klanten weten, zouten wij onze friet niet, want dat onttrekt vocht aan de friet en maakt het korstje slap. <br />
In plaats daarvan geven wij een potje Maldon zeezout mee, zodat je de friet zelf lekker kunt na-zouten. <br />
<br />
Vanmiddag kwam het slachtoffer zijn verhaal vertellen. <br />
Hij en zijn vrouw stonden met autopech op de wegenwacht  te wachten. <br />
Ze werden door de marechaussee  aangesproken, de dienders ontdekten het potje, hij moest mee naar het bureau, werd ontkleed gefouilleerd en heeft in de cel op de uitslag van het onderzoek moeten wachten. Voorwaar geen halve maatregelen. <br />
<br />
Deze keer hebben ze de frietjes maar bij ons opgegeten en het lege potje achtergelaten.

Vanochtend werden wij gebeld door de marechaussee.
Zij hadden iemand staande gehouden die een potje bij zich had waarvan zij dachten dat het crystal meth was, maar waarvan de man in kwestie beweerde dat het, door Guilty Pleasures (what's in a name), bij de friet verstrekt zout betrof.
Of wij dat laatste konden bevestigen?

Zoals onze klanten weten, zouten wij onze friet niet, want dat onttrekt vocht aan de friet en maakt het korstje slap.
In plaats daarvan geven wij een potje Maldon zeezout mee, zodat je de friet zelf lekker kunt na-zouten.

Vanmiddag kwam het slachtoffer zijn verhaal vertellen.
Hij en zijn vrouw stonden met autopech op de wegenwacht te wachten.
Ze werden door de marechaussee aangesproken, de dienders ontdekten het potje, hij moest mee naar het bureau, werd ontkleed gefouilleerd en heeft in de cel op de uitslag van het onderzoek moeten wachten. Voorwaar geen halve maatregelen.

Deze keer hebben ze de frietjes maar bij ons opgegeten en het lege potje achtergelaten.

Trick or Treat

Trick or Treat

Omdat de bladeren nu toch wel van de bomen gewaaid zijn en de temperaturen echt gaan dalen hebben wij een  "wild bal ".<br />
Met een ragout van hert en wild zwijn en een kern van rode kool en kweepeer. Als dat geen guur weer snack is...

Omdat de bladeren nu toch wel van de bomen gewaaid zijn en de temperaturen echt gaan dalen hebben wij een "wild bal ".
Met een ragout van hert en wild zwijn en een kern van rode kool en kweepeer. Als dat geen guur weer snack is...

Dat is leuk de zaterdagkrant openslaan.

Dat is leuk de zaterdagkrant openslaan.

Op Oudejaarsdag zijn wij open van 09.00 uur tot 17.00 uur. Dan verkopen wij alleen Oliebollen, Appelbeignets, Huzarensalade en Russische Ei salade. <br />
Wij vinden  het ook leuk als je alleen  langs komt om elkaar een goede jaarwisseling te wensen onder het genot van een oliebol.

Op Oudejaarsdag zijn wij open van 09.00 uur tot 17.00 uur. Dan verkopen wij alleen Oliebollen, Appelbeignets, Huzarensalade en Russische Ei salade.
Wij vinden het ook leuk als je alleen langs komt om elkaar een goede jaarwisseling te wensen onder het genot van een oliebol.

We zijn vast begonnen met bakken !

We zijn vast begonnen met bakken !

Woensdag 20 januari 2016 om 18:50 op NPO 2. Hier te bekijken vanaf ongeveer 19:30 uur. <br />
<br />
Alain ontmoet in Eindhoven Peter en Jetty. Hun snackbar is uniek. Alles maken ze zelf, en ze experimenteren graag. Wat dacht je van walnoten-linzenburgers, risotto-caprese-ballen en wildballen? Alles duurzaam en verantwoord. Maar vooral: lekker! Het inspireert Alain tot een nieuw gerecht voor op de kaart.

Woensdag 20 januari 2016 om 18:50 op NPO 2. Hier te bekijken vanaf ongeveer 19:30 uur.

Alain ontmoet in Eindhoven Peter en Jetty. Hun snackbar is uniek. Alles maken ze zelf, en ze experimenteren graag. Wat dacht je van walnoten-linzenburgers, risotto-caprese-ballen en wildballen? Alles duurzaam en verantwoord. Maar vooral: lekker! Het inspireert Alain tot een nieuw gerecht voor op de kaart.

Het seizoen van de risotto met wilde paddenstoelen is al een tijdje voorbij. <br />
Daarom vanaf vandaag deze nieuwe vegetarische bal met....<br />
Fregula pasta van harde griesmeel en geroosterde groenten met een hart van komkommergelei en gemberedik. <br />
Als dat geen voorjaars snack is ! Wij werden er in elk geval blij van.

Het seizoen van de risotto met wilde paddenstoelen is al een tijdje voorbij.
Daarom vanaf vandaag deze nieuwe vegetarische bal met....
Fregula pasta van harde griesmeel en geroosterde groenten met een hart van komkommergelei en gemberedik.
Als dat geen voorjaars snack is ! Wij werden er in elk geval blij van.

Trots op de kinderen uit de buurt die tijdens "Gestels Hoogtij" kleine kunstwerkjes van de leuningen van onze terrasstoelen hebben gemaakt.<br />
Daar staat het eindresultaat uitnodigend te schitteren in de zon.

Trots op de kinderen uit de buurt die tijdens "Gestels Hoogtij" kleine kunstwerkjes van de leuningen van onze terrasstoelen hebben gemaakt.
Daar staat het eindresultaat uitnodigend te schitteren in de zon.

Welke , inmiddels populaire snack gaat dit worden? Past goed bij dit weer.

Welke , inmiddels populaire snack gaat dit worden? Past goed bij dit weer.

Vanavond om 20.45 zit je natuurlijk weer klaar PSV - Bayern München. Gelukkig kun je ook vanavond heerlijke Black Angus Beef Burger met friet voor 2 personen bestellen via Deliveroo!

Vanavond om 20.45 zit je natuurlijk weer klaar PSV - Bayern München. Gelukkig kun je ook vanavond heerlijke Black Angus Beef Burger met friet voor 2 personen bestellen via Deliveroo!

31 december oliebollen dag !!<br />
Deze dag bakken wij geen friet of snacks, maar zijn al onze frituurpannen bezet met oliebollen en appelbeignets. <br />
We zijn open van 09.00 uur tot 17.00 uur en verkopen alleen Oliebollen, Appelbeignets, <br />
Wij vinden het ook leuk als je alleen langs komt om elkaar een goede jaarwisseling te wensen onder het genot van een gratis oliebol.

31 december oliebollen dag !!
Deze dag bakken wij geen friet of snacks, maar zijn al onze frituurpannen bezet met oliebollen en appelbeignets.
We zijn open van 09.00 uur tot 17.00 uur en verkopen alleen Oliebollen, Appelbeignets,
Wij vinden het ook leuk als je alleen langs komt om elkaar een goede jaarwisseling te wensen onder het genot van een gratis oliebol.

In de rij bij de oliebollenkraam? Je bent gekke Henkie niet! Die kun je vandaag gewoon laten bezorgen!<br />
<br />
<a href="https://deliveroo.nl/nl/menu/eindhoven/gestel/guilty-pleasures" target="_blank">deliveroo.nl/nl/menu/eindhoven/gestel/guilty-pleasures</a>

In de rij bij de oliebollenkraam? Je bent gekke Henkie niet! Die kun je vandaag gewoon laten bezorgen!

deliveroo.nl/nl/menu/eindhoven/gestel/guilty-pleasures

Vandaag Carnavalsmaandag open van 12.00 tot 21.00 uur

Vandaag Carnavalsmaandag open van 12.00 tot 21.00 uur

Nieuw in het assortiment. Stoere vegetarische rendang kroket  gevuld met gebakken paneer van De Stoerderij  en lekker romig en zacht gemaakt met Stoere Yoghurt.

Nieuw in het assortiment. Stoere vegetarische rendang kroket gevuld met gebakken paneer van De Stoerderij en lekker romig en zacht gemaakt met Stoere Yoghurt.

VANDAAG GEOPEND TOT 21.00 UUR EN ONS ASPERGE EI IS ER OOK WEER.

VANDAAG GEOPEND TOT 21.00 UUR EN ONS ASPERGE EI IS ER OOK WEER.

Voor de eerste 100 gasten dit weekend gratis AD. incl. friettest.

Voor de eerste 100 gasten dit weekend gratis AD. incl. friettest.

4 Mei zijn wij om 19.00 uur gesloten ivm. Nationale Dodenherdenking.<br />
5 Mei  Bevrijdingsdag open van 12.00 tot 21.00 uur

4 Mei zijn wij om 19.00 uur gesloten ivm. Nationale Dodenherdenking.
5 Mei Bevrijdingsdag open van 12.00 tot 21.00 uur

Genieten van je Guilty Pleasure op het terras beide  pinksterdagen van 12.00 tot 21.00 uur

Genieten van je Guilty Pleasure op het terras beide pinksterdagen van 12.00 tot 21.00 uur

Wie jarig is trakteert! Deliveroo bestaat 2 jaar in Nederland! 🎉 Om dat te vieren hebben we tot en met vrijdag gratis bezorging met de code: ROODAY

Wie jarig is trakteert! Deliveroo bestaat 2 jaar in Nederland! 🎉 Om dat te vieren hebben we tot en met vrijdag gratis bezorging met de code: ROODAY

Onze wildbal: Ragout van wild zwijn en hert met in de kern rode kool en kweepeer gegaard in gingerbeer. vanaf dit moment in de vitrine.

Onze wildbal: Ragout van wild zwijn en hert met in de kern rode kool en kweepeer gegaard in gingerbeer. vanaf dit moment in de vitrine.

De hele maand November free delivery van onze Guilty Pleasures door Foodora !

De hele maand November free delivery van onze Guilty Pleasures door Foodora !

Vandaag 14 en morgen 15 december je Guilty Pleasures gratis bezorgd !!

Vandaag 14 en morgen 15 december je Guilty Pleasures gratis bezorgd !!

Vandaag eerste  paasdag en morgen tweede paasdag zijn wij geopend van 12.00 tot 21.00 uur.

Vandaag eerste paasdag en morgen tweede paasdag zijn wij geopend van 12.00 tot 21.00 uur.

Daarom zijn wij op 4 mei vanaf 19.00 uur gesloten

Daarom zijn wij op 4 mei vanaf 19.00 uur gesloten

Voor 17 september Stemmen + delen is kans op 1 van de 10 Guilty pleasures waardebonnen van €10,-

Voor 17 september Stemmen + delen is kans op 1 van de 10 Guilty pleasures waardebonnen van €10,-

Deze week Tasty Tours bij Deliveroo! Bestel vanaf jouw bank je favoriete Meal Deal van ons. Wij zeggen: eet smakelijk! #GuiltyPleasures #deliveroo #TastyTours @deliveroo_nl

Deze week Tasty Tours bij Deliveroo! Bestel vanaf jouw bank je favoriete Meal Deal van ons. Wij zeggen: eet smakelijk! #GuiltyPleasures #deliveroo #TastyTours @deliveroo_nl

Wij zijn er even een paar dagen tussenuit tot en met vrijdag 7 december. <br />
Zaterdag 8 december weer open met ons hele winterassortiment.

Wij zijn er even een paar dagen tussenuit tot en met vrijdag 7 december.
Zaterdag 8 december weer open met ons hele winterassortiment.

Op veler verzoek... Ook dit jaar gaan we weer Stoere Oliebollen maken De Stoerderij levert haar stoere buffelmelk en Peter en Jetty van Guilty Pleasures Food uit Eindhoven bakken ze bruin. <br />
Net als vorig jaar kun je de stoere oliebollen ophalen bij de stoerderij én bij Guilty Pleasures. Op Oudjaarsdag (dinsdag) kunt u hiervoor van 09.00 tot 17.00 terecht. Vooraf reserveren is raadzaam bij de stoerderij via SMS/WhatsApp naar 06-13947995 en per e-mail naar info@destoerderij.nl. en bij Guilty pleasures via 0683986553 of door op onderstaande link te klikken.                           <a href="https://ultimatumapp.com/store/guilty-pleasures-food" target="_blank">ultimatumapp.com/store/guilty-pleasures-food</a>

Op veler verzoek... Ook dit jaar gaan we weer Stoere Oliebollen maken De Stoerderij levert haar stoere buffelmelk en Peter en Jetty van Guilty Pleasures Food uit Eindhoven bakken ze bruin.
Net als vorig jaar kun je de stoere oliebollen ophalen bij de stoerderij én bij Guilty Pleasures. Op Oudjaarsdag (dinsdag) kunt u hiervoor van 09.00 tot 17.00 terecht. Vooraf reserveren is raadzaam bij de stoerderij via SMS/WhatsApp naar 06-13947995 en per e-mail naar info@destoerderij.nl. en bij Guilty pleasures via 0683986553 of door op onderstaande link te klikken. ultimatumapp.com/store/guilty-pleasures-food

Stoere oliebollen bij Guilty pleasures bestellen doe je zo:<br />
klik op onderstaande link en onze bestelpagina opent. <br />
Bestel je oliebollen en appelbeignets.<br />
Klik op bestellen en vul je gegevens in.<br />
Vul bij bestelgegevens het tijdstip in dat je de oliebollen denkt op te halen op 31 december. <br />
Bij betaalwijze kies je voor contant (pinnen bij afhalen gratis) of ideal (€1,- extra voor de bank).<br />
AFHALEN IS ALTIJD OP 31 DECEMBER ook al geeft het systeem een andere datum.<br />
Natuurlijk kun je ook gewoon tel. bestellen.0683986553<br />
<br />
<a href="https://ultimatumapp.com/store/guilty-pleasures-food" target="_blank">ultimatumapp.com/store/guilty-pleasures-food</a>

Stoere oliebollen bij Guilty pleasures bestellen doe je zo:
klik op onderstaande link en onze bestelpagina opent.
Bestel je oliebollen en appelbeignets.
Klik op bestellen en vul je gegevens in.
Vul bij bestelgegevens het tijdstip in dat je de oliebollen denkt op te halen op 31 december.
Bij betaalwijze kies je voor contant (pinnen bij afhalen gratis) of ideal (€1,- extra voor de bank).
AFHALEN IS ALTIJD OP 31 DECEMBER ook al geeft het systeem een andere datum.
Natuurlijk kun je ook gewoon tel. bestellen.0683986553

ultimatumapp.com/store/guilty-pleasures-food

De Stoere oliebollen zijn op en waren lekker hebben we van u begrepen. <br />
Wij hebben er nog nooit zoveel gebakken en vinden het een gezellige manier om het jaar af te sluiten.<br />
Vandaag worden de laatste sporen weggepoetst, zodat we morgen donderdag 3 januari weer helemaal klaar staan om uw guilty pleasures te bakken.

De Stoere oliebollen zijn op en waren lekker hebben we van u begrepen.
Wij hebben er nog nooit zoveel gebakken en vinden het een gezellige manier om het jaar af te sluiten.
Vandaag worden de laatste sporen weggepoetst, zodat we morgen donderdag 3 januari weer helemaal klaar staan om uw guilty pleasures te bakken.

Eerste paasdag geopend van 16.00 tot 21.00 uur.   Tweede paasdag van 12.00 tot 21.00 uur.

Eerste paasdag geopend van 16.00 tot 21.00 uur. Tweede paasdag van 12.00 tot 21.00 uur.

Wij zijn vanavond tot 19.00 uur geopend.

Wij zijn vanavond tot 19.00 uur geopend.

Wij zijn beide pinksterdagen open van 12.00 tot 21.00 uur.

Wij zijn beide pinksterdagen open van 12.00 tot 21.00 uur.

Nieuw!  Kaassoufflé peperonata.  Roomboter bladerdeeg met een vulling van stukjes buffelmozzarella van de stoerderij uit Son en Breughel,  geroosterde paprika, gekonfijte rode ui, tomaat, rode peper en basilicum.

Nieuw! Kaassoufflé peperonata. Roomboter bladerdeeg met een vulling van stukjes buffelmozzarella van de stoerderij uit Son en Breughel, geroosterde paprika, gekonfijte rode ui, tomaat, rode peper en basilicum.

Bij elke bezorg of pick-up bestelling doen wij nu een gratis een bakje ANDERHALVEMETERAFSTAND knoflooksaus.

Bij elke bezorg of pick-up bestelling doen wij nu een gratis een bakje ANDERHALVEMETERAFSTAND knoflooksaus.

Wij hebben iets te vieren, en zijn daarom woensdag 19 en donderdag 20 augustus gesloten.

Wij hebben iets te vieren, en zijn daarom woensdag 19 en donderdag 20 augustus gesloten.

Bij Guilty pleasures food stoere oliebollen en appelbeignets bestellen doe je via deze link:  <br />
<a href="https://ultimatumapp.com/store/guilty-pleasures-food#/webshop/category/2457" target="_blank">ultimatumapp.com/store/guilty-pleasures-food#/webshop/category/2457</a>

Bij Guilty pleasures food stoere oliebollen en appelbeignets bestellen doe je via deze link:
ultimatumapp.com/store/guilty-pleasures-food#/webshop/category/2457

Bij Guilty pleasures food stoere oliebollen en appelbeignets bestellen doe je via deze link:  <br />
<a href="https://ultimatumapp.com/store/guilty-pleasures-food..." target="_blank">ultimatumapp.com/store/guilty-pleasures-food...</a>

Bij Guilty pleasures food stoere oliebollen en appelbeignets bestellen doe je via deze link:
ultimatumapp.com/store/guilty-pleasures-food...

Stoere buffelmelk op, bloem op, gist op, stoere oliebollen dus ook op. hartelijk dank voor het vertrouwen en nogmaals fijne jaarwisseling gewenst !

Stoere buffelmelk op, bloem op, gist op, stoere oliebollen dus ook op. hartelijk dank voor het vertrouwen en nogmaals fijne jaarwisseling gewenst !

Vandaag tweede paasdag zijn wij open voor take away                <br />
                       van 13.00 tot 20.00 uur.    <br />
Dinsdag 6 en woensdag 7 april gesloten.

Vandaag tweede paasdag zijn wij open voor take away
van 13.00 tot 20.00 uur.
Dinsdag 6 en woensdag 7 april gesloten.

Openingstijden per 1 september.

Openingstijden per 1 september.